-
BIST 100
16262,74%0,06
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,11% 0,19
-
GRAM ALTIN
7088,58% -0,33
-
Ç. ALTIN
11553,96% -0,29
Manisa'da Ata'nın sevdiği şarkılara büyük ilgi
Manisa'da Ata'nın sevdiği şarkılara büyük ilgi
Manisa Musiki Derneği, Yunusemre Belediyesi, Manisa Rotary Kulübü, İzmir Konak Rotary Kulübü, MagnesiaRotaract Kulübü ve Konak Rotaract Kulübü'nün destekleriyle düzenlenen "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar" konseri, Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
MANİSA (İGFA) - Koro şefi Fulya Hepsev yönetiminde yapılan konser, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Konsere Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, kulüp başkanları, STK temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konser öncesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nden Prof. Dr. Fevzi Çakmak ve Doç. Dr. Alev Gözcü, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı hakkında kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Murat Gözeten ve Bilge Gözeten'ingerçekleştirdiği harmandalı, çökertme ve vals izleyicilerden tam not aldı gösteri ayakta alkışlandı. Manisa Rotary Kulübü Başkanı Orhan Babayiğit, katılımın yoğun olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Koro şefi Fulya Hepsev, konserin dolu dolu geçtiğini ve 26 eser seslendirdiklerini söyledi.
Fulya Hepsev "Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı 84. yıl dönümünde, Manisa Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla İzmir-Manisa Rotary Kulübü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anma gecesi düzenlendi. Bu anlamlı gecede, Prof. Dr. Fevzi Çakmak ve Doç. Dr. Alev Gözcü'nün Atatürk söyleşisinden sonra, Manisa Musiki Derneği 25 korist ile birlikte Devlet Korosu ve TRT saz sanatçıları eşliğinde 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' konseri gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılar, Türk müziğinin en güzel eserlerinden oluşan geniş bir repertuar ile sunuldu. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tüm sanatseverlere ve Atatürk'ü ruhunda benliğinden yaşatan herkese teşekkür ederim" dedi.

İzmir’de Muhtarlarla Koordinasyon Güçlendi: 49 Bin Başvuruya Çözüm
Tüpraş Aliağa’da Yeniden Gündemde
Aliağa’da 8 Mart Yürüyüşü: Kadınlar Eşitlik ve Özgürlük İçin Sokağa Çıkacak
Aliağa’da Ruhsatsız Yapılara Yıkım Hamlesi
DEM Parti Aliağa’dan Eğitim Politikalarına Eleştiri
Aliağa 2025’te de Dış Ticaretin Lokomotifi Oldu
Girişimde Kadın Enerjisi Programı'nın İkinci Dönemi Başlıyor
Aliağa Esnaf Odası’nda Başkan Değişti: 3 Oy Farkla Yeni Dönem
İzmir’de Kar ve Buzlanmaya Karşı 7/24 Mücadele
Aliağa'da 'Aranan Personel Yetişiyor' Projesi Başladı
DTO Aliağa Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
TÜPRAŞ İşçileri Adil Ücret İçin Direniyor!
ALİAĞA CHP'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
ALİAĞA'DA ÖN SEÇİM SANDIKLARI MAHALLELERE YAYILDI
Aliağa'da Yangın Mağdurları Çözüm Bekliyor
CHP'DEN DEMOKRASİ ŞÖLENİ ÇAĞRISI
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan İmamoğlu’na Destek İçin Basın Açıklaması
ALTO’DAN 2025’İN İLK EXCEL EĞİTİMİ
ALİAĞA EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDA SURİYE'DEKİ ALEVİLERE YÖNELİK SALDIRILARA TEPKİ
Aliağa Ticaret Odası’ndan 30 Yıl ve Üzeri Üyelere Onur Ödülü Töreni
Uğur Mumcu, Aliağa'da Anıldı
ALTO Üyelerine Aygün OSGB’de İndirim
Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
ALTO Üyelerine Doğa Kolejinde İndirim
Kamu Emekçileri İş Bıraktı: Geçinemiyoruz
Başkan Sema Bodur Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarıyla Buluştu
ALİAĞA’DA AÇILAN ŞİRKET SAYISINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRÜYOR
AİLE HEKİMLERİ YENİDEN GREVDE
ALİAĞA LİMANLARI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜCÜNÜ YANSITIYOR
İzmir Çiğli'den şiddete 'dur' dediler
Yükleniyor



