-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Karabağlar Belediyesi’nde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kuruldu
Karabağlar Belediyesi’nde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kuruldu
Karabağlar Belediyesi, Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 1. Birleşimi’ni Belediye Başkanı Helil Kınay’ın başkanlığında gerçekleştirdi.
İZMİR (İGFA) - Karabağlar Belediyesi, dirençli kentler oluşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, ilçede çözüm gerektiren en önemli sorunlardan biri olan kentsel dönüşümle ilgili müdürlük kuruldu. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Karabağlar Belediyesi'nin 34. müdürlüğü oldu.

“TOPLUMSAL ANLAMDA DAYANIKLI KENTLER İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Karabağlar Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay başkanlığında yapıldı. Toplantıda, kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü” kurulması kararı alındı. Oy birliğiyle geçen karar sonrası tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Kınay, “Karabağlar için çözüm gerektiren en önemli konularımızdan biri olan kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımızı daha da hızlandıracak ve güçlendirecek Kentsel Dönüşüm Müdürlüğümüzün kurulmasını oy birliğiyle kabul ettik. Karabağlar'da Afet İşleri Müdürlüğümüz, AR-GE Müdürlüğümüzle beraber toplumsal anlamda dayanıklı kentler için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Toplantıda ayrıca Adıyaman Belediyesi ile kardeş şehir olunması kararı da oy birliğiyle alındı.
“BU KENTİN BİR PARÇASI OLMAKTAN HEPİMİZ GURUR DUYUYORUZ”
Dilek ve temenni bölümünde konuşan Başkan Kınay, “Eylül ayına baktığımızda Zafer Bayramı'ndan sonra 1 Eylül Barış Günü ve 9 Eylül'de İzmir’in Kurtuluşu'nu kutlarken Atatürk’ün Belkahve'den, O'nun gözleri ve inancı ile baktığımızı ifade etmek istiyorum. Bu kentin bir parçası olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz. 4 Eylül Sivas Kongresi'ni de anmadan geçmemek gerekiyor” diye konuştu.
Tüpraş Aliağa’da Yeniden Gündemde
Aliağa’da 8 Mart Yürüyüşü: Kadınlar Eşitlik ve Özgürlük İçin Sokağa Çıkacak
Aliağa’da Ruhsatsız Yapılara Yıkım Hamlesi
DEM Parti Aliağa’dan Eğitim Politikalarına Eleştiri
Aliağa 2025’te de Dış Ticaretin Lokomotifi Oldu
Girişimde Kadın Enerjisi Programı'nın İkinci Dönemi Başlıyor
Aliağa Esnaf Odası’nda Başkan Değişti: 3 Oy Farkla Yeni Dönem
İzmir’de Kar ve Buzlanmaya Karşı 7/24 Mücadele
Aliağa'da 'Aranan Personel Yetişiyor' Projesi Başladı
DTO Aliağa Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
TÜPRAŞ İşçileri Adil Ücret İçin Direniyor!
ALİAĞA CHP'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
ALİAĞA'DA ÖN SEÇİM SANDIKLARI MAHALLELERE YAYILDI
Aliağa'da Yangın Mağdurları Çözüm Bekliyor
CHP'DEN DEMOKRASİ ŞÖLENİ ÇAĞRISI
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan İmamoğlu’na Destek İçin Basın Açıklaması
ALTO’DAN 2025’İN İLK EXCEL EĞİTİMİ
ALİAĞA EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDA SURİYE'DEKİ ALEVİLERE YÖNELİK SALDIRILARA TEPKİ
Aliağa Ticaret Odası’ndan 30 Yıl ve Üzeri Üyelere Onur Ödülü Töreni
Uğur Mumcu, Aliağa'da Anıldı
ALTO Üyelerine Aygün OSGB’de İndirim
Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
ALTO Üyelerine Doğa Kolejinde İndirim
Kamu Emekçileri İş Bıraktı: Geçinemiyoruz
Başkan Sema Bodur Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarıyla Buluştu
ALİAĞA’DA AÇILAN ŞİRKET SAYISINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRÜYOR
AİLE HEKİMLERİ YENİDEN GREVDE
ALİAĞA LİMANLARI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜCÜNÜ YANSITIYOR
İzmir Çiğli'den şiddete 'dur' dediler
İzmir Bornova’da yol çalışmaları tam gaz
Yükleniyor



