• BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,25% 0,23
  • EURO

    48,39% 0,65
  • GRAM ALTIN

    4768,33% 1,64
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73

Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Gündem 5.03.2024 14:14:14 0
Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün'ü sevgiyle karşılayan vatandaşlar, şehre kazandırdığı hizmet ve yatırımlar için teşekkür etti, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek sözü verdi. 

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, haftanın ilk mesai gününü Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde geçirdi. Gün boyu esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün'e, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

TEŞEKKÜR ETTİ 
Yunusemre ilçesi İzmir Caddesi önünde esnaf ziyaretine başlayan Başkan Ergün, vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Ergün'e; vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür etti.

ÇAY MOLASI VERDİ
Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin'in davetini geri çevirmeyen Başkan Ergün, burada mahalle muhtarları ile çay molası verdi. 

PİLAV İKRAMINDA BULUNDU 
Programına yoğun tempoyla devam eden Başkan Ergün, Karaköy pazaryerinde esnaf ve vatandaşlara pilav ikramında bulundu. Hizmet dönemlerinde, Manisa'nın 17 ilçesine hizmet götürmek için yarış içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “İlk dönem Manisa Belediyesi iki dönem de Büyükşehir Belediyesi olmak üzere şahsıma üç dönem destek verdiniz. Bugüne kadar bana oy vermiş, vermemiş tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Demek ki hizmetlerimizi vatandaşlarımıza yansıtabilmişiz, sizlerin yüzünü güldürebilmişiz ki, vatandaşlarımız da bizi üç defa bu makama layık gördü. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bilge Liderimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla bir kere daha Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. 31 Mart’ta bir kere daha bizlere teveccüh gösterirseniz, aynı inançla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

KARAKÖY PAZARYERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 
Başkan Ergün, pazaryeri girişinde,  MESOB Başkanı Hasan Geriter ve Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay tarafından çiçeklerle karşılandı. Pazarcı esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, hayırlı işler temennilerini iletti. Pilav hayrının ardından Başkan Ergün, Emin Kaçar ve Ebabil Mehmet Büker başta olmak üzere bölge esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

DESTEK SÖZÜ VERDİLER 
Dolu dolu bir program geçiren Başkan Ergün, Sultan Camii güzergahında esnaf ziyaretine devam etti. Gün boyu sıkılmadık el bırakmayan Başkan Ergün'e vatandaşlar 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek sözü verdi.

Aliağa'da 'Aranan Personel Yetişiyor' Projesi Başladı

DTO Aliağa Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

TÜPRAŞ İşçileri Adil Ücret İçin Direniyor!

ALİAĞA CHP'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

ALİAĞA'DA ÖN SEÇİM SANDIKLARI MAHALLELERE YAYILDI

Aliağa'da Yangın Mağdurları Çözüm Bekliyor

CHP'DEN DEMOKRASİ ŞÖLENİ ÇAĞRISI

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan İmamoğlu’na Destek İçin Basın Açıklaması

ALTO’DAN 2025’İN İLK EXCEL EĞİTİMİ

ALİAĞA EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDA SURİYE'DEKİ ALEVİLERE YÖNELİK SALDIRILARA TEPKİ

Aliağa Ticaret Odası’ndan 30 Yıl ve Üzeri Üyelere Onur Ödülü Töreni

Uğur Mumcu, Aliağa'da Anıldı

ALTO Üyelerine Aygün OSGB’de İndirim

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu

ALTO Üyelerine Doğa Kolejinde İndirim

Kamu Emekçileri İş Bıraktı: Geçinemiyoruz

Başkan Sema Bodur Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarıyla Buluştu

ALİAĞA’DA AÇILAN ŞİRKET SAYISINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

AİLE HEKİMLERİ YENİDEN GREVDE

ALİAĞA LİMANLARI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜCÜNÜ YANSITIYOR

İzmir Çiğli'den şiddete 'dur' dediler

İzmir Bornova’da yol çalışmaları tam gaz

Başkan Tugay: Kamu alanının özel mülkiyete verilmesine izin vermeyeceğiz

Kolombiya ile İzmir arasında kardeşlik ilişkileri gelişecek

İzmir'den şölen havasında turnuva

İzmir Bornova’da öğretmenler Günü özel etkinliklerle kutlandı

İzmirli kadınlar şiddete karşı 'tek yürek'

Siyah gelinlikle 'şiddet' farkındalığı

İzmir Bornova'ya Eskişehir'den çifte ödül

Maden ihracatçıları 2025'e yeni projelerle girecek

Yükleniyor

Konak Belediye Meclisi Yoğun Gündemle Toplandı

“9 Eylül’ü tarihi bir coşkuyla, İzmir’e yakışan görkemle kutlayalım”

Gençler Semicenk ile coştu

BAKAN URALOĞLU MANİSA’YA GELİYOR

BURSA SİYAH İNCİRİ AB'DEN COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALDI

Okan Bayülgen ile Robot Sophia İzmirliler ile bir araya geldi

“İzmir’in daha mutlu bir kent olması için üzerimize düşeni yapacağız”

Bucalı çocuklardan yaz kurslarına büyük ilgi

Konak’ta Sosyal Hayata Engel Yok

ENGELSİZ ULAŞIM PROJELERİNE 100 MİLYON LİRA DESTEK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 12 12
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Göztepe 4 2 0 2 5 8
4.Konyaspor 3 2 0 1 6 7
5.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
6.Samsunspor 3 2 0 1 2 7
7.Antalyaspor 4 2 2 0 0 6
8.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
9.Alanyaspor 3 1 1 1 1 4
10.Eyüpspor 4 1 2 1 -3 4
11.Beşiktaş 2 1 1 0 -1 3
12.Fatih Karagümrük 3 1 2 0 -4 3
13.İstanbul Başakşehir 2 0 0 2 0 2
14.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
15.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kasımpaşa 3 0 3 0 -3 0
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0